+385 1 204 5515 info@poliklinika-analizalab.hr
Facebook Instagram

Imate razne probavne probleme?
Sumnjate u infekciju bakterijom
Helicobarcter pylori?
Napravite izdisajni test na ovu bakteriju ili dokažite njeno prisustvo u stolici!
Pretrage i rezultati
Obavite brzo i jednostavno sve vrste krvnih pretraga u Analiza Lab poliklinici. Laboratorijski nalazi su gotovi već u svega nekoliko sati.
.
Popusti i akcije
Pratite naše objave na Facebook stranici i naslovnici kako bi saznali pravovaljane informacije o svim akcijama i popustima na naše usluge.
.
Rezervacije termina
Kako bi rezervirali termin ili dobili više informacija o pregledima i laboratorijskim nalazima, molimo kontaktirajte nas na dolje navedene brojeve telefona ili na našu email adresu.
.
Radno vrijeme
Uzimanje uzoraka:
Pon - Pet: 07.00h - 18.00h
Subota: 08.00h - 11.30h
Podizanje nalaza:Pon - Pet: 07.00h - 19.00h, Sub: 08h - 13h

Ukratko o nama
Poliklinika Analiza Lab, pod stručnim vodstvom Željka Sinjeria, spec.med.biokemije u timu s laboratorijskim osobljem s licencom za rad u medicinsko biokemijskim laboratorijima, osigurava svojim pacijentima najvišu razinu profesionalne brige o zdravlju te izgradnju trajnog odnosa uzajamne suradnje u savladavanju mogućih zdravstvenih tegoba.

Analiza Lab pruža Vam velik broj različitih laboratorijskih pretraga iz područja: opće i specijalističke biokemije, koagulacije, mikrobiologije, hematologije, analitičke toksikologije i parazitologije.

Sve pretrage rade se preporučenim metodama prema zahtjevima Hrvatske komore medicinskih biokemičara (HKMB) na najsuvremenim, visokokvalitetnim analitičkim instrumentima, koji omogućuju da se u istom uzorku krvi ili mokraće napravi veliki broj pretraga u vrlo kratkom vremenu. Analitički instrumenti umreženi su laboratorijskim informacijskim sustavom koji osiguravaju brzinu, sljedivost svakog uzorka unutar laboratorija i trajnu pohranu rezultata, pri tom poštujući sve zakonske i etičke norme.

U Poliklinici Analiza Lab, dočekat će Vas ljubazno i stručno osoblje i omogućiti da u ugodnoj atmosferi, sa što manje stresa, bez čekanja obavite sve što ste trebali ili željeli.

Ukazano povjerenje naših pacijenata opravdavano je profesionalnim odnosom kojim stvaramo preporuku za buduće posjete.Zadnje novosti
Usluge
Kontakt informacije
- Hipofiza- Nagradni natječaj u kolovozu! - Sistematski pregled- AKCIJA U KOLOVOZU! Medicina rada Sistematski pregledi Pregled pretraga po abecedi Pregled pretraga po bolestima i stanjima
+385 1 204 5515
info@poliklinika-analizalab.hr
www.poliklinika-analizalab.hr
Kašinska 27d, 10360 Sesvete
Copyright © 2015 Poliklinika Analiza Lab | Sva prava pridržana
Produced by: Inovacije d.o.o.