ARHIVA

hipofiza.jpg

15. kolovoza 2018. Novosti

Hipofiza je žlijezda veličine graška smještena u koštanom tkivu na bazi mozga. Koštano tkivo štiti hipofizu, ali joj dopušta vrlo malo prostora za proširenje. Ako se hipofiza poveća, gura se prema naprijed, često pritišćući na područja mozga koja provode signale iz očiju, što može imati za posljedicu glavobolje ili oštećeni vid.


A_vijesti283.png

4. kolovoza 2018. Nagradne igre

Nagradni natječaj u kolovozu! 03.08.2018. Poliklinika Analiza Lab u kolovozu poklanja KKS – kompletna krvna slika. Sve što trebate napraviti je lajkati našu Facebook stranicu i u komentaru objave na Facebooku označiti barem dva prijatelja. Sve o detaljima ove promocije pronađite u nastavku.


h9-novo.jpg

2. kolovoza 2018. Novosti

Sistematski pregled je pregled čitavog tijela, kao i većine organa, kojim se nastoji otkriti bolest u ranom stadiju nastanka. Radi se o preventivnom pregledu koji detaljno pregledava ispitanika, te se prema dobivenim rezultatima donosi odluka o eventualnom liječenju. Kod odraslih osoba sistematski pregledi nisu obavezni kao kod djece, školaraca i studenata, te su često zapostavljeni što negativno djeluje na prevenciju raznih bolesti.


7845-17079f3ea20c3aaaa574c6e7b49999b3b6.jpg

19. srpnja 2018. Novosti

Vađenje krvi kod beba za većinu roditelja kao i za njihove najmilije može predstavljati svojevrsan šok te ostaviti traume uz laboratorije i krv. Naš stručni tim s višegodišnjim iskustvom u radu s bebama, omogućava što jednostavniji i bezbolniji postupak vađenja krvi koristeći posebno prilagođen pribor za vađenje kapilarne i venske krvi kod beba. Za naše male junake, pripremili smo JUNAČKU DIPLOMU!


Copyright by Analiza Lab 2018. Sva prava pridržana.