O nama >

Suradne osiguravajuće kuće

Croatia osiguranje
Lider i pouzdan partner, koji znanjem i iskustvom pruža sigurnost.

CROATIA OSIGURANJE


Croatia, širinom svog portfelja, prepoznatljivošću svog brenda, iskustvom svojih ljudi, dugovječnošću na domaćem i regionalnom tržištu, uistinu jest sinonim za Osiguranje. Kao lider na tržištu, Croatia osiguranje je partner svim internim i eksternim dionicima: klijentima, zaposlenicima, vlasnicima, dobavljačima i zajednici u kojoj poslujemo. U našu viziju su uklopljene i kompanijske vrijednosti – pouzdanost, stručnost, iskustvo i znanje.Davne 1846. godine nadvojvoda Johann je rekao: „U jedinstvu mnogih leži snaga koja čini dobro. Pridonijeti tome dužnost je svih nas.“

GRAWE HRVATSKA D.D.


Naše osiguravajuće društvo prvo je međunarodno osiguravajuće društvo u Hrvatskoj. Osnovani smo 1993. godine pod imenom Prima osiguranje d.d., a od 2000. poslujemo pod imenom GRAWE Hrvatska d.d. Prisutni smo u 64 ureda diljem Hrvatske i zapošljavamo gotovo 700 zaposlenika.

Najuspješnija smo tvrtka kćer austrijskog koncerna GRAWE Insurance Group koji se bavi djelatnošću osiguranja još od 1828. godine.


grawe osiguranje

logo-uniqa
UNIQA u Hrvatskoj

UNIQA OSIGURANJE


UNIQA osiguranje d.d. je dio UNIQA grupe, jedne od vodećih osigurateljnih grupa u Austriji te srednjoj i istočnoj Europi. UNIQA u Hrvatskoj posluje već 19 godina te je preko UNIQA grupe reosigurano kod vrhunskih svjetskih reosiguratelja: Münich Re, Swiss Re, Hannover Re, SCOR i AXA. UNIQA zapošljava oko 600 zaposlenika koji su svakodnevno na raspolaganju za više od 380.000 klijenata u 50-ak prodajnih ureda

U rujnu 2014. godine UNIQA osiguranje d.d. uspješno je završilo proces pripajanja Basler osiguranja Zagreb d.d. i time postalo jedno od vodećih osiguravajućih društava na hrvatskom tržištu osiguranja. Društvo trajno posluje s dobiti, uz istodobno povećanje aktive i zadržavanje visoke razine likvidnosti i adekvatnosti kapitala.Copyright by Analiza Lab 2023. Sva prava pridržana.