O nama >

Suradne ustanove

KLINIČKI BOLNIČKI CENTAR SESTRE MILOSRDNICE
Vinogradska cesta 29, Zagreb

KLINIČKI BOLNIČKI CENTAR SESTRE MILOSRDNICE


Klinički bolnički centar Sestre milosrdnice osnovan je 1846. godine i jedna je od najstarijih i najvećih zdravstvenih ustanova u Republici Hrvatskoj.
Klinički bolnički centar Sestre milosrdnice održava svoj ugled i značaj već sto i šezdeset godina njegujući dobru tradiciju hrvatske medicine: stručnost u radu, znanstveno istraživanje u području medicinskih znanosti i obrazovanje studenata, mladih liječnika i drugih stručnjaka u zdravstvu.Petrova 3, Zagreb

ZAVOD ZA TRANSFUZIJSKU MEDICINU


Hrvatski zavod za transfuzijsku medicinu je neprofitna, ovlaštena zdravstvena ustanova koja obavlja transfuzijsku, laboratorijsku i farmaceutsku djelatnost. Državni je zavod i Referentni centar za transfuzijsku medicinu Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.

U okviru transfuzijske djelatnosti obavlja promidžbu dobrovoljnog davanja krvi, prikupljanje krvi i krvnih sastojaka, laboratorijsko testiranje uzoraka krvi davatelja, preradu, ispitivanje, pohranu, distribuciju i izdavanje krvnih pripravaka te kliničku transfuziju. Također se bavi razvojem i proizvodnjom reagensa za imunohematološka testiranja.


Zavod za tranfuzijsku medicinu

Poliklinika Sesvete Medic Centar
Kašinska 28, Sesvete

POLIKLINIKA SESVETE MEDIC CENTAR


Sesvete Medic Centar d.o.o. registriran je za obavljanje više različitih medicinskih specijalnosti te pruža širok spektar dijagnostičkih i terapijskih postupaka uključujući i kirurške postupke.

Ambulante i operacijska sala opremljene su najsuvremenijom dijagnostičkom i kirurškom opremom, a u poli- klinici se uz dogovorene specijalističke preglede i kirurške zahvate može obaviti i sva potrebna laboratorijska dijagnostika. Medicinske usluge obavlja vrhunski tim liječnika koji čine afirmirani stručnjaci educirani u uglednim klinikama.Ul. Dragutina Domjanića 19, Zagreb

POLIKLINIKA DR. BRAZDA


Poliklinika „Dr. Brazda“ želi Vam dobrodošlicu. Naše stranice imaju puno tekstualnog sadržaja, ali to je posljedica naše želje da veliku količinu informacija iz medicinske mikrobiologije približimo našim kolegama drugih medicinskih specijalnosti i bolesnicima koji traže našu pomoć. Pažljivo čitajte po segmentima koji Vam trebaju, naročito bolesnici koji dolaze na uzorkovanje ili donose medicinski uzorak na mikrobiološku pretragu.Copyright by Analiza Lab 2023. Sva prava pridržana.